fbpx

Over Forty Flavours

Over Forty Flavours

Wie zijn wij? 

Forty Flavours is een verrassende en inspirerende webshop met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw flavour bij Forty Flavours!  We zitten altijd bovenop de laatste trends en nieuwste producten. 

Missie & visie 

Kort maar krachtig gezegd: wij willen alle huizen in België een sfeervol en trendy gevoel geven. Dat doen we met een ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. We maken het winkelen voor in en om het huis slimmer, makkelijker én leuker! We willen top of mind zijn als dé specialist in het domein: ‘alles voor je huis & tuin’. Dat is onze ambitie waar we elke dag voor opstaan en samen aan werken. 

Forty Flavours werkt continu aan een verrassend en veelzijdig assortiment. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn in een omgeving waarin de gewone dingen net wat meer bijzonder en kleurrijker zijn. Wij onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice, snelle levering, complete assortimenten en competitieve prijzen. 

 

 

Wil je 10% korting op je volgende bestelling? 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Forty Flavours en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling samen met updates over onze nieuwste producten, campagnes en acties!