fbpx

Garantie voorwaarden

Garantie

Hoelang heb ik garantie op een product?

Wanneer je iets bij Forty Flavours bestelt, mag je ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Op ieder product geldt de wettelijke garantie die inhoudt dat een product datgene moet doen of is wat jij als klant er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast hanteren wij ons garantieplan, waarmee je recht hebt op een garantieperiode van minimaal twee jaar.

Naast de wettelijke garantie en het garantieplan geldt ook de fabrieksgarantie. Deze termijn kan oplopen tot wel tien jaar. Indien er sprake is van fabrieksgarantie, dan kun je dit terugvinden in de gebruiksaanwijzing van het product. De garantietermijn staat op productniveau op de website aangegeven.

Wil je gebruik maken van je garantie? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Mijn product is defect. Wat moet ik doen?

Wat vervelend! De makkelijkste manier om dit op te lossen is via je account.

Je kan in je account je bestelling opzoeken. Naast het product waar het om gaat zie je een knop waarmee je aangeeft dat je aanspraak wil maken op je garantie. De rest wijst zich vanzelf.

Ik heb geen account.

Dat geeft niets. Je kan alsnog een account aanvragen. Als je dit doet met het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling, is je bestelling meteen zichtbaar in je account en kan je alsnog het garantieproces doorlopen.

Kun je je order niet terugvinden of staat er geen ‘Retouraanvraag’ of ‘Garantieaanvraag’ knop? Ook dan willen we natuurlijk een oplossing zoeken. Neem in dat geval contact op met de klantenservice. Hou er rekening mee dat een melding van een incompleet product of een beschadiging door bezorging zo snel mogelijk (het liefst binnen 30 dagen na bezorging) gedaan dient te worden.

Wil je 10% korting op je volgende bestelling? 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Forty Flavours en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling samen met updates over onze nieuwste producten, campagnes en acties!