fbpx

FRIS EN FRUITIG

FRIS EN FRUITIG
15 september 2020 Nathalie Van Hauwe
Nathalie Van Hauwe
Door Nieuws
fruitig

Klaar voor de herfst? Zeker wel met deze fruitige borden en kommen die jouw keuken helemaal opfleuren.

Ben jij je witte, saaie borden helemaal beu? Ga dan voor een leuk kleurtje of patroon. Met deze onregelmatige citroenborden geef je jouw tafel een speelse uitstraling. Combineer de vrolijke borden met elkaar voor de perfecte tafel tijdens een zonnige herfstavond. Elke tafelsetting ziet er leuker uit met deze eyecatchers. Deze sets van vier kan je ook makkelijk schoonmaken in de vaatwasser.

   

Wil je net dat beetje unieker gaan? Ga dan voor deze fruitvormige kommen. De in aardewerk gemaakte kommen zijn niet bedoeld voor de oven, maar je kan er wel je tafel mee opfleuren. Voor een chique diner in de tuin of een picknick in de zomer, deze kommen geven een pop of colour aan elke omgeving met hun vrolijke uiterlijk. Leg er fruit, een klein gerecht of hapjes in voor jouw apéromoment. Perfect te combineren met ander fleurig servies!

                                                         

Wil je 10% korting op je volgende bestelling? 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Forty Flavours en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling samen met updates over onze nieuwste producten, campagnes en acties!