fbpx

Disclaimer

DISCLAIMER

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van FORTY FLAVOURS en de geleverde diensten van FORTY FLAVOURS. FORTY FLAVOURS behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

FORTY FLAVOURS besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, onjuistheden of onvolledigheden insluipen. FORTY FLAVOURS is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal FORTY FLAVOURS een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van FORTY FLAVOURS. Zonder schriftelijke toestemming van FORTY FLAVOURS is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht. FORTY FLAVOURS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Wil je 10% korting op je volgende bestelling? 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Forty Flavours en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling samen met updates over onze nieuwste producten, campagnes en acties!