fbpx

Betalen

Betalen

Zijn de prijzen inclusief btw?

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw volgens het Belgisch tarief (6 of 21%).

Hoe werkt het betalen van een product van een verkooppartner?

Het betaalproces loopt altijd via Forty Flavours. Je betaalt de gehele bestelling aan ons via de site, inclusief de artikelen van externe verkooppartners. Een eventuele terugstorting komt ook bij Forty Flavours vandaan. Het betaalde bedrag wordt door ons teruggestort op dezelfde manier als waarop is betaald.

Bestellingen met producten van verkooppartners kunnen alleen betaald worden via iDEAL of creditcard.

Je kan giftcards of kortingscodes niet inwisselen in een bestelling met alleen producten van externe verkooppartners – inwisselen is dus wel mogelijk als je ook Forty Flavours producten in je bestelling hebt. Je giftcard of kortingscode worden dan alleen toegepast op de artikelen die Forty Flavours zelf verkoopt.

Mijn betaling is mislukt, wat nu?

Dat is vervelend. Neem in dat geval even contact op met de klantenservice, wij helpen je graag verder!

Mijn creditcard wordt geweigerd, hoe kan dat?

Vaak kunnen wij daar niets aan doen, maar heeft dat iets met je creditcardmaatschappij te maken. We willen je dan ook aanraden om eerst daar contact mee te zoeken. Mocht dat niets opleveren of je hebt het idee dat wij je verder kunnen helpen, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij kijken graag met je mee!

Waarom kan ik niet betalen met PayPal?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om met PayPal te betalen, bijvoorbeeld als je een product koopt dat verkocht wordt door een Forty Flavours partner. In dat geval willen we je aanraden om je betaling met iDEAL of Creditcard te voldoen.

Wil je 10% korting op je volgende bestelling? 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Forty Flavours en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling samen met updates over onze nieuwste producten, campagnes en acties!