fbpx

KLEUR JE INTERIEUR

KLEUR JE INTERIEUR
7 augustus 2020 Lore Martinet
Lore Martinet
Door Nieuws
pop of colours

Rood is de couleur d’amour, blauw de brainiac onder de kleuren en geel het zonnetje in huis. We weten allemaal dat kleuren betekenissen hebben en inspelen op ons gevoel en ons humeur. Heb jij er daarom al eens aan gedacht om een pop of colour aan je interieur toe te voegen? Kleur geeft je huis charme, warmte en een huiselijk gevoel. En dat doet elke kleur op zijn eigen manier.

Rood

Rood is niet alleen de couleur d’amour, maar mag ook de kernwoorden motivatie en vastberadenheid op haar bio schrijven. Rood geeft energie en passie.

Blauw

Dacht je dat blauw enkel voor een jongens kinderkamer voorbestemd was? Fout. Het zorgt voor kalmte en rust en is dus de perfecte kleur voor in je hele interieur.

Oranje

Oranje is een kleur die veel haat-liefde relaties kent. Maar als je ervan houdt, oh dan kan ze zo mooi zijn. Ze is vrolijk, enthousiast, creatief en haalt succes in mensen naar boven.

Geel

Het zonnetje onder de regenboog. Wie denkt aan geel, denkt aan stralend geluk en positiviteit. Deze kleur is het mooiste als je ze gebruikt voor accenten en decoraties.

Groen

Groen is de kleur van concentratie en dus perfect geschikt voor een kantoor of studiekamer. Het is ook de kleur van de natuur die hoop, geluk en overvloed symboliseert.

Roze

Roze in je huis straalt zorgzaamheid uit. Het straalt zachte gevoelens uit en romantiek. Het helpt je om je zorgen even los te laten.

Het kan een echte uitdaging zijn om in je interieur de juiste kleuren met elkaar te combineren. Er zijn in de interieurwereld enkele vaste kleurencombo’s die altijd werken zoals ton sur ton, complementaire kleuren of een triadisch kleurenschema. Wil je hier een simpel trucje voor leren? Gebruik een kleurencirkel.

kleurencirkel interieur

 

 

 

 

 

 

                                                         

Wil je 10% korting op je volgende bestelling? 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Forty Flavours en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling samen met updates over onze nieuwste producten, campagnes en acties!